Skip to content Skip to footer

All Posts

Workation in het bos (maart 2024)

Ik open m’n ogen, het is pikkedonker. Ik hoor de vogeltjes fluiten en in de verte klinkt een haan. Hoe laat zou het zijn? - vraag ik mezelf af. Ik begeef me naar de andere kant van het bed om bij de wekker te kunnen. 5:16 uur zie ik daarop. Wat vroeg! Ik draai me…

Waarom ik de Rider Waite Smith Tarot verkies

Anno 2024 zijn er een heleboel verschillende Tarot decks verkrijgbaar. De een nog prachtiger dan de ander. Toch val ik altijd terug op (een versie van) de Rider Waite Smith Tarot, terwijl veel mensen er niets mee hebben. De tekeningen zijn oud, de kleuren niet bijster bijzonder maar toch is de Rider Waite Smith Tarot voor mij het beste deck dat er op de markt is. Ik ga je vertellen waarom.

Religie, vals licht of een weg naar verlichting?

Ik zie al een tijdje dat (voormalig) spiritualisten een switch maken naar een religie. Zodra ze dit doen, zweren ze alles af waar ze voorheen volledig in geloofden, waar ze naar leefden en zelfs hun geld mee verdienden. Daarnaast wijzen ze anderen af die wel met spirituele zaken bezig zijn. Hoe zit dit precies en…
Tarot reading - de magier

Een Tarot Reading – Zo werkt het

Een Tarot Reading; super mysterieus of duidelijke handvaten naar ons diepere zelf? Ik wil je graag meenemen in hoe een Tarot Reading er bij mij uit ziet en wat je kan verwachten als je een reading bij mij boekt. Zo werk ik bijvoorbeeld niet met vaste legpatronen of spreads. Hoe dan wel? Laten we er samen eens in duiken in dit artikel!

Mijn weg naar spirituele groei deel 3 (laatste deel)

In het tweede deel van deze reeks, zijn we gebleven bij mijn bezoekje aan een Quantum Astroloog. Ik voelde in mijn hele zijn dat wat hij zei, echt klopt. Dat hij zag wie ik was onder al deze aardse lagen. Maar wat zei hij dan? En wat is er in de afgelopen jaren dan precies gebeurd? Lees het in het derde en laatste deel van Mijn weg naar spirituele groei.

Alles over Chakra’s – Basiskennis

De informatie over chakra's maakt steeds meer zijn intrede in de Westerse wereld. Maar wat zijn chakra's precies? Hoeveel heb je er? En vooral, wat doen ze? Ik help je graag leren begrijpen hoe het precies allemaal zit. In dit artikel stip ik de basiskennis aan. Zie het als een eerste stapje in de wereld van de chakra's.

Mijn weg naar spirituele groei deel 1

Ik wil je graag mijn verhaal vertellen. Het verhaal over spirituele groei dat ervoor heeft gezorgd dat ik ben geworden wie ik ben en dat ik sta waar ik sta. Om dit verhaal te vertellen gaan we terug naar toen ik in de pubertijd raakte. Ga je mee naar toen?
Mijn verbinding met het Universum

Mijn verbinding met het Universum

Ik geloof dat we allemaal in nauwe verbinding staan met het Universum. We zijn alleen verleerd om de connectie te maken met de bronenergie. Paranormaliteit is voor iedereen en van niemand. Omdat we samen één zijn. Ik vertel je graag meer over mijn weg naar een betere verbinding met het Universum.

Zelf krachtige affirmaties leren schrijven

Affirmaties, een krachtige tool die je erg kan helpen in het leven. Ze zorgen ervoor dat je de programmering in je hoofd verandert. Dat je instinctief gaat geloven dat je iets wel kan terwijl je voorheen altijd dacht dat je iets niet zou kunnen. Ik heb geleerd hoe ik mijn affirmaties zelf kan schrijven en deel het graag met jou!