• Mijn weg naar spirituele groei deel 3 (laatste deel)

  In het tweede deel van deze reeks, zijn we gebleven bij mijn bezoekje aan een Quantum Astroloog. Ik voelde in mijn hele zijn dat wat hij zei, echt klopt. Dat hij zag wie ik was onder al deze aardse lagen. Maar wat zei hij dan? En wat is er in de afgelopen jaren dan precies gebeurd? Lees het in het derde en laatste deel van Mijn weg naar spirituele groei.

 • Alles over Chakra’s – Basiskennis

  De informatie over chakra’s maakt steeds meer zijn intrede in de Westerse wereld. Maar wat zijn chakra’s precies? Hoeveel heb je er? En vooral, wat doen ze? Ik help je graag leren begrijpen hoe het precies allemaal zit. In dit artikel stip ik de basiskennis aan. Zie het als een eerste stapje in de wereld van de chakra’s.

 • Mijn weg naar spirituele groei deel 1

  Ik wil je graag mijn verhaal vertellen. Het verhaal over spirituele groei dat ervoor heeft gezorgd dat ik ben geworden wie ik ben en dat ik sta waar ik sta. Om dit verhaal te vertellen gaan we terug naar toen ik in de pubertijd raakte. Ga je mee naar toen?

 • Mijn verbinding met het Universum

  Mijn verbinding met het Universum

  Ik geloof dat we allemaal in nauwe verbinding staan met het Universum. We zijn alleen verleerd om de connectie te maken met de bronenergie. Paranormaliteit is voor iedereen en van niemand. Omdat we samen één zijn. Ik vertel je graag meer over mijn weg naar een betere verbinding met het Universum.
 • Orakel kaarten

  Orakel Kaarten | Jij bent het Orakel

  Orakel kaarten zijn een hele mooie tool om tot inzichten te komen. Zelf gebruik ik ze altijd bij een reading of bij een vraag aan het Universum. Maar hoe kies je welke set bij je past? En als je de set dan eenmaal hebt gekozen, wat moet je er dan mee doen? Ik help je graag op weg om het juiste deck te kiezen en om je eerste legging te doen.

 • Zelf krachtige affirmaties leren schrijven

  Affirmaties, een krachtige tool die je erg kan helpen in het leven. Ze zorgen ervoor dat je de programmering in je hoofd verandert. Dat je instinctief gaat geloven dat je iets wel kan terwijl je voorheen altijd dacht dat je iets niet zou kunnen. Ik heb geleerd hoe ik mijn affirmaties zelf kan schrijven en deel het graag met jou!