Kosmisch Verbinder

Een business coachingstraject gehad met Sytse, echt een man die werkt vanuit zijn hart en oprecht is! Sytse levert echt maatwerk en denkt met je mee. Super fijne business coach als je het nodig hebt om een stevige basis te creëeren voor je bedrijf. Syste is echt oprecht betrokken bij het traject en reageert snel op je vragen en input!

Bo Tijm Avatar Bo Tijm
13 december 2022

Ik kwam bij Sytse omdat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel zat. Stiekem wist ik wel dat er innerlijk werk aan de winkel was maar durfde ik de stap nog niet te nemen. Tot ik een tarotreading bij Sytse deed, spot on. Ik wist dat hij degene was die me verder kon helpen. Sytse is een topper in de vinger op de zere plek leggen, je helpen in te zien welke patronen je steeds volgt en hoe je ze kunt doorbreken. Ik heb genoten van al onze gesprekken en het implementeren van alles. Sytse is er voor je, het maakt niet uit waarvoor je hem nodig hebt. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan oprecht zeggen dat ik na dit traject een ander persoon ben geworden, ik heb meer rust en meer vertrouwen in mezelf en het universum. Sytse dankjewel!

Cynthia Muller Avatar Cynthia Muller
10 augustus 2022

Ik heb laatst een healing mogen ontvangen en wat voelde dat intens en fijn. Nog nooit eerder zo sterk kunnen voelen en voel mij zo veel beter. Ik volg Sytse ook via insta waar ik veel inspiratie haal uit zijn tarot kennis. Fijn en leuk mens ben je !

Phylicia de Koning Avatar Phylicia de Koning
19 mei 2021