Kosmisch Verbinder

Helende Tarot Reading

Traditioneel gezien wordt de Tarot meestal gebruikt voor inzichten, helderheid, bevestiging en soms een kijkje in de toekomst. Deze readings bied ik uiteraard ook aan, maar omdat energiewerk en daarmee healing een andere expertise van mij is, voelt het krachtig om deze twee met elkaar te verbinden in een reading die precies de krachten combineert. De Helende Tarot Reading zorgt ervoor dat via de kaarten naar boven komt waar je aan toe bent om aan te kijken. Vaak voelen we dat er iets speelt of dat iets niet meer goed voor ons is, maar weten we er niet de vinger op te leggen. Dankzij de Tarot mag ik dat voor jou doen.

We bekijken de kaarten dus echt op een totaal andere manier dan je misschien bent gewend. Wanneer De Geliefden naar voren komt, die traditioneel vertelt dat je je hart mag volgen en daarmee het juiste pad zal bewandelen, zegt die in de helende reading juist dat je vooral naar je hoofd luistert en daardoor niet zo goed bij je gevoel komt. Ik spiegel de kaarten op zo’n manier dat het op emotioneel vlak aansluit bij wat er bij jou speelt. En zodra dat boven is gekomen, gaan we daarmee samen aan de slag.

De Tarotkaarten zijn hierin een heldere tool die ervoor zorgt dat we samen aan het werk gaan. Door mijn ervaring met Reiki & Healing kan ik je op een coachende wijze helpen de pijnpunten/patronen aan te pakken die niet langer voor je werken. Ik stel je de juiste vragen waardoor je via je gevoel en emotie, zelf tot de juiste oplossing komt.

Heb je interesse in deze nieuwe manier van kaartlezen en wil je een sessie boeken? Ga dan naar Maak een afspraak voor een afspraak via videobellen. Liever in mijn praktijk? Stuur me dan een whatsappje via de button rechtsonderin.