Kosmisch Verbinder

Hallo mooie ziel

Welkom op KosmischVerbinder.nl Dé plek om weer in touch te komen met je spirituele zelf. Want ja, spiritualiteit zit in ons allemaal. Toeval bestaat niet, dus je bent hier niet voor niets terecht gekomen. Je kunt hier terecht voor een energetische behandeling (Reiki), een Tarot legging maar ook voor een Tarot en Reiki cursus. Ik help je graag die verdieping te vinden in jezelf met informatie over de spirituele wereld die in je huist. Ik deel graag mijn kennis en ervaringen en ik hoop dat het iets in jou aanwakkert waardoor jij mag groeien en helen.

Kijk vooral even rond en voel wat je aandacht trekt. Als je vragen hebt, kun je me altijd een berichtje sturen via het contactformulier of natuurlijk via Instagram.

Namasté,
Sytse

Welkom op KosmischVerbinder.nl. Dé plek om weer in touch te komen met je spirituele zelf. Want ja, spiritualiteit zit in ons allemaal.

Namasté

Sytse

Persoonlijke geboortereading

Ontdek via je geboortekaart wie jij diep van binnen bent en waarom je doet wat je doet. Je zielskaart brengt jouw potentie en de kant die je niet laat zien aan het licht. Daarnaast werk ik je jaarkaart uit zodat je ontdekt wat je het komende jaar mag verwachten.

Reiki Afstandsbehandeling

Zou je graag een Reiki healing ontvangen maar ligt Den Helder niet voor jou om de hoek? Dan kun je kiezen voor een behandeling op afstand! Gewoon, lekker thuis in je eigen huis. Via Whatsapp hebben we vooraf en naderhand contact zodat jij de perfecte ervaring krijgt.

Monthly Insights 

Wil je graag iedere maand een persoonlijke Tarot reading in je mailbox ontvangen? Dan is dit Monthly Insights membership voor jou!

Je ontvangt dan iedere eerste van de maand een Tarot reading in jouw inbox die helemaal is afgestemd op jouw energie.

huisdieren healing consult - nova scotia

Huisdieren Healing Consult

Eigenlijk is dit consult voor iedere hondenvader, poezenmoeder en konijnenouder een goede keuze. Het is tenslotte super fijn om te horen wat je trouwe vriend(in) nodig heeft en waar de behoefte ligt. Daarnaast kan dit consult heel erg helpen om bijvoorbeeld te ontdekken wat er speelt bij het dier.

 

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Sytse Monsma en ik ben het gezicht achter Kosmisch Verbinder. Ik ben Tarotist en Reiki master. Mijn roeping op aarde is om te helpen en te helen. Dankzij de Tarot kan ik je inzichten geven die je zelf niet direct ziet. Ook komen er vaak dingen boven waarvan je weet dat het er is, maar waar je vanuit jezelf niet direct de vinger op weet te leggen. Omdat ik deze kennis graag doorgeef, ben ik een nieuwe Tarot cursus aan het ontwikkelen, host ik het eerste  Tarot membership van Nederland. Daarnaast geef ik Reiki behandelingen èn cursussen!

Tarot reading

Een Tarot Reading; super mysterieus of duidelijke handvaten naar ons diepere zelf? Ik wil je graag meenemen in hoe een Tarot Reading er bij mij uit ziet en wat je kan verwachten als je een reading bij mij boekt. Zo werk ik meestal niet met vaste legpatronen of spreads. Hoe dan wel? Laten we er samen eens in duiken in dit artikel!

 

Wat is Reiki?

Reiki is een vorm van energie. Reiki komt uit Japan en is door middel van meditatie tot Sensei Mikao Usui gekomen. Reiki staat vrij vertaald voor (Rei)Universele (Ki)Liefdesenergie. Vaak ook vertaald als Universele Levensenergie. Deze vorm van energie is de energie van het Universum (waar we allemaal mee verbonden zijn) en wordt doorgegeven door middel van handopleggingen (Reiki I) of door middel van symbolen in een afstandsbehandeling (Reiki II). Degene die Reiki ‘geeft’ noemt men een Reiki Practitioner. De Reiki Practitioner is niets meer dan een doorgeefluik en is daardoor niet de healer maar degene die de energie mag doorgeven. Het is de ontvanger van deze energie die, hetzij onbewust, het werk verricht. 

Persoonlijke geboortereading

Reiki afstandsbehandeling

Monthly Insights

Ben je spiritueel ondernemer en merk je dat je business niet helemaal loopt zoals je zou willen? Lukt het je niet om online zichtbaar te zijn en merk je dat privéstukken hun parten spelen in je business? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met mij!

Huisdieren Healing Consult

Reviews

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Ik was bij de nieuwe maan cirkel. De rust die Sytse creëert is heerlijk. Je voelt dat alles er mag zijn. Hij stelt goede vragen zonder oordeel, hij laat je zelf naar binnen keren en zo gebeurde er echt iets bij mij zowel in mijn fysiek als emotioneel. Heel bijzondere ervaring!

pclowting Avatar pclowting
21 september 2023

Ik kwam bij Sytse omdat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel zat. Stiekem wist ik wel dat er innerlijk werk aan de winkel was maar durfde ik de stap nog niet te nemen. Tot ik een tarotreading bij Sytse deed, spot on. Ik wist dat hij degene was die me verder kon helpen. Sytse is een topper in de vinger op de zere plek leggen, je helpen in te zien welke patronen je steeds volgt en hoe je ze kunt doorbreken. Ik heb genoten van al onze gesprekken en het implementeren van alles. Sytse is er voor je, het maakt niet uit waarvoor je hem nodig hebt. Dat heb ik als heel fijn ervaren. Ik kan oprecht zeggen dat ik na dit traject een ander persoon ben geworden, ik heb meer rust en meer vertrouwen in mezelf en het universum. Sytse dankjewel!

Cynthia Muller Avatar Cynthia Muller
10 augustus 2022

Via Instagram bij sytse terecht gekomen, Via zijn site kosmische verbinder las ik de mogelijkheden die hij bood , En ik was echt op zoek naar iemand , Die mij kon helpen, Om van mijn overmatige stress en lichamelijke klachten pijnen af te komen. Bij sytse een chakra energien behandeling ondergaan, Super mooie ervaring bevrijd van de pijn en minder stress ..weer energie terug , Zeer tevreden 🙏🏻🙏🏻.

marko Hamerslag , Avatar marko Hamerslag ,
19 mei 2022