Orakel kaarten – Stel een vraag aan het Universum

 

Wij mensen zijn energetische wezens en staan in nauwe verbinding met het Universum. Alle informatie is voor ons beschikbaar vanuit het Universum, je hoeft je alleen maar met deze bron te verbinden. Dat heb ik mezelf geleerd. Door middel van Orakel kaarten kan het Universum via mij, jouw vraag beantwoorden. 

Ik trek voor jou een Orakel kaart, geef je de omschrijving en vervolgens geef ik je de informatie die door mij heen wordt doorgegeven. Als laatste geef ik je een praktijkadvies. Dat kan bijvoorbeeld een mantra zijn, het advies om te mediteren of bijvoorbeeld een krachtige affirmatie. 

Wanneer je geen vraag hebt, kun je aangeven in de notities dat je open staat voor een boodschap. Deze informatie geef ik door per e-mail. Zorg er dus voor dat je een correct e-mailadres invult bij het plaatsen van je bestelling. Je ontvangt je reading binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling.

De kosten hiervan zijn € 20,- Maak hier je afspraak.