Skip to content Skip to footer

Spiritual Business Coaching

Als ondernemer ben je je bedrijf. Een bedrijf starten is één ding. Maar hoe straal je uit wat je wilt uitstralen? En hoe komt jouw ideale klant naar je toe? Welke valkuilen trap je in? En vooral, hoe klim je daar uit om het vervolgens anders te doen?

Dingen die je in jezelf niet aankijkt, manifesteren zich in je business. Ben je bang om gezien te worden, maar wil je tegelijkertijd je business online laten zien? Dat werkt tegenstrijdig en het een zal ruimte moeten maken voor het ander. Vaak voert het persoonlijke vlak de overhand zodat je je business (onbewust) niet durft te laten zien.  Ik wil je begeleiden op zakelijk én privé gebied zodat je in het proces de pijnpunten in jezelf aanpakt en daarmee ook je business weet neer te zetten op een manier die goed voelt. Zie het als een groeiproces van beide onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Vanuit mijn ervaring als ondernemer (inmiddels meer dan 8 jaar), Reiki master, Influencer en Tarotist, kan ik je begeleiden op jouw weg. Ik weet hoe we pijnpunten naar boven kunnen halen om ze vervolgens aan te kijken, eraan te werken en ze daarna af te voeren. Door het persoonlijke helingsproces met je business te combineren, zorgen we er samen voor dat het wordt opgelost in plaats van verschoven. Vaak vertoon je namelijk gedrag waar je zelf blind voor bent geworden. Doordat ik de juiste vragen stel, klikken de processen weer in elkaar en kun je bepaalde zaken uitsluiten. Zo word je zelf een gelukkiger mens en zal je business daarop ook floreren.

Het Spiritual Business Coachingstraject

Om het beste uit de groei te halen, gaan we voor langere tijd een verbintenis met elkaar aan. Het traject duurt op z’n kortst 3 maanden en zo ziet het eruit:

  • We zien elkaar iedere twee weken
  • Iedere sessie duurt 2 uren
  • In mijn praktijk of bij jou op de zaak
  • Je mag me altijd appen en mailen

Tools die ik inzet: Reiki, energie- en chakrawerk, coachingstechnieken en Tarot

Dit traject is voor jou als:

– je een spirituele business aan het opzetten bent maar vast loopt in het proces
– je social media content prachtig is maar niet wordt gezien
– je weet niet hoe je social media moet inzetten
– je tegen een muur loopt en ‘m zelf niet ziet
– je wilt groeien als persoon en daarmee je business naar een hoger niveau liften
– je klaar bent echt met je shit te dealen en patronen wilt doorbreken

Jouw investering in dit traject is maandelijks € 555,- excl btw.

Let op: Dit traject is niet voor iedereen. We hebben een intakegesprek waarbij we beide voelen of we een match zijn of niet. Ik werk alleen met ondernemers waarbij het op energetisch niveau klikt. Als dit niet zo is, is het namelijk niet mogelijk om het meeste uit dit traject te halen.

Enthousiast? Stuur me een mailtje op kosmischverbinder@gmail.com met in de titel: Spiritual business coaching en we plannen gauw een gratis intakegesprek (via Zoom).

 

Volg mij ook op Instagram

Contact

Alleen op afspraak

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma
KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44 

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma                                          

KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44