Kosmisch Verbinder

Spiritual Business Coaching

Wanneer je besluit ondernemer te worden, besluit je om je hart en je passie te volgen. Goed zijn in je vak is één, maar hoe komt het met de rest dat erbij hoort? Waar veel ondernemers tegenaan lopen zijn persoonlijke struggles die zich vertalen in je bedrijf. Een dergelijke blokkade kan je groei blokkeren, ervoor zorgen dat je niet de juiste klanten aantrekt maar ook dat je passief wordt en het niet meer ziet zitten. Waarom wilde je ook alweer ondernemen? Als ondernemer ben je tenslotte je bedrijf. Zaken die je in jezelf niet aankijkt, manifesteren zich in je business en dat is niet fijn.

Ben je bang om gezien te worden maar wil je tegelijkertijd (online) zichtbaar worden? Dat strookt niet met elkaar. Je zal dus eerst het stuk binnenin jezelf aan moeten pakken om vanuit innerlijke kracht je bedrijf zichtbaar te maken. Waar de meeste business coaches zich enkel richten op het succes van een bedrijf, wil ik je zowel privé als zakelijk begeleiden. Hierdoor komen we in een proces van pijnpunten in jezelf aanpakken, waardoor je ook je business (weer) weet neer te zetten op een manier die voor jou goed voelt. Het is een groeiproces waarbij ik als ervaringsdeskundige je bij de hand mag nemen.

Vanuit mijn ervaring als ondernemer (inmiddels 10+ jaar waarvan 3+ jaar fulltime), Reiki Master, Professioneel Tarotist en voormalig Influencer kan ik aan je zijde staan in het proces zodat je wordt wie je wilt zijn, maar ook je business neerzet op een manier die voor jou goed voelt. Deze unieke combinatie van persoonlijke helingsprocessen en business coaching is een ijzersterke waardoor zaken die je tegenwerken of blokkeren, worden opgelost in plaats van verschoven. Vaak vertoon je namelijk gedrag waar je zelf blind voor bent geworden. Ik stel je de juiste vragen zodat processen in elkaar klikken je kwesties kunt afsluiten. Hierdoor word je zelf een gelukkiger mens en zal daarmee je business ook ruimte krijgen om te floreren.

Het Spiritual Business Coachingstraject

Om het meeste uit dit traject te halen, gaan we voor langere tijd een verbintenis met elkaar aan. Het traject duurt op z’n kortst 6 maanden en dit is hoe we aan de slag gaan:

 • We spreken elkaar iedere week (via Zoom of in mijn praktijk in Den Helder)
 • Tussen onze afspraken door heb je een directe lijn met mij via Whatsapp indien nodig
 • Inclusief een Reiki behandeling of een Tarot reading per maand
 • Ik ben een liefdevol maar eerlijk klankbord waar je je veilig mag voelen
 • We kijken samen wat je nodig hebt en anticiperen daarop

Dit traject is voor jou als:

 • Je een spirituele business hebt en tegen een plafond zit
 • Je social media content prachtig is maar niet wordt gezien
 • Social media niet lijkt te werken
 • Je de juiste klanten wilt leren aantrekken
 • Je tegen een muur loopt en ‘m zelf niet ziet
 • Je wilt groeien als persoon en daarmee je business naar een hoger niveau liften
 • Je samen je schaduw wilt aankijken en patronen wilt doorbreken

   

Jouw investering in dit traject is maandelijks € 888,- excl btw.

Enthousiast? Stuur me een mailtje op contact@kosmischverbinder.nl met in de titel: Spiritual business coaching en we plannen gauw een gratis intakegesprek (via Zoom).

Samen breken we door je plafond

Als business coach is mijn drijfveer jouw business tot een succes te maken! Je bent tenslotte niet voor niets gaan doen wat je doet. Je hebt een missie, een visie en wilt iets bijdragen aan de wereld. Dan is het de bedoeling dat je business floreert en jouw onderneming jouw volgende succesverhaal wordt!

Daarin sta ik je bij. Inmiddels heb ik mijn tweede bedrijf, 10+ jaar ervaring, ben ik Influencer geweest en draaide ik een six figure omzet. Ik weet dus als geen ander hoe het is om je volledig toe te wijden aan je droom en je missie. 

En weet je? Je hoeft niet alles alleen te doen. Ik spiegel je, sta je bij, help je door de schaduw heen te bewegen en overtuigingen te helen en los te laten. 

 

Dit zeggen mijn coachees (meerdere reviews volgen nog)

"