Skip to content Skip to footer

Spiritual Business Coaching

Wanneer je besluit ondernemer te worden, besluit je om je hart en je passie te volgen. Goed zijn in je vak is één, maar hoe komt het met de rest dat erbij hoort? Waar veel ondernemers tegenaan lopen zijn persoonlijke struggles die zich vertalen in je bedrijf. Een dergelijke blokkade kan je groei blokkeren, ervoor zorgen dat je niet de juiste klanten aantrekt maar ook dat je passief wordt en het niet meer ziet zitten. Waarom wilde je ook alweer ondernemen? Als ondernemer ben je tenslotte je bedrijf. Zaken die je in jezelf niet aankijkt, manifesteren zich in je business en dat is niet fijn.

Ben je bang om gezien te worden maar wil je tegelijkertijd (online) zichtbaar worden? Dat strookt niet met elkaar. Je zal dus eerst het stuk binnenin jezelf aan moeten pakken om vanuit innerlijke kracht je bedrijf zichtbaar te maken. Waar de meeste business coaches zich enkel richten op het succes van een bedrijf, wil ik je zowel privé als zakelijk begeleiden. Hierdoor komen we in een proces van pijnpunten in jezelf aanpakken, waardoor je ook je business (weer) weet neer te zetten op een manier die voor jou goed voelt. Het is een groeiproces waarbij ik als ervaringsdeskundige je bij de hand mag nemen.

Vanuit mijn ervaring als ondernemer (inmiddels 10+ jaar waarvan 3+ jaar fulltime), Reiki Master, Professioneel Tarotist en voormalig Influencer kan ik aan je zijde staan in het proces zodat je wordt wie je wilt zijn, maar ook je business neerzet op een manier die voor jou goed voelt. Deze unieke combinatie van persoonlijke helingsprocessen en business coaching is een ijzersterke waardoor zaken die je tegenwerken of blokkeren, worden opgelost in plaats van verschoven. Vaak vertoon je namelijk gedrag waar je zelf blind voor bent geworden. Ik stel je de juiste vragen zodat processen in elkaar klikken je kwesties kunt afsluiten. Hierdoor word je zelf een gelukkiger mens en zal daarmee je business ook ruimte krijgen om te floreren.

Het Spiritual Business Coachingstraject

Om het meeste uit dit traject te halen, gaan we voor langere tijd een verbintenis met elkaar aan. Het traject duurt op z’n kortst 3 maanden en dit is hoe we aan de slag gaan:

 • We spreken elkaar iedere week (via Zoom of in mijn praktijk in Den Helder)
 • Tussen onze afspraken door heb je een directe lijn met mij via Whatsapp indien nodig
 • Inclusief een Reiki behandeling en/of een Tarot reading per maand
 • Ik ben een liefdevol maar eerlijk klankbord waar je je veilig mag voelen
 • We kijken samen wat je nodig hebt en anticiperen daarop

Dit traject is voor jou als:

 • – je een spirituele business aan het opzetten bent maar vast loopt in het proces
 • – je social media content prachtig is maar niet wordt gezien
 • – je niet weet hoe je social media moet inzetten
 • – je tegen een muur loopt en ‘m zelf niet ziet
 • – je wilt groeien als persoon en daarmee je business naar een hoger niveau liften
 • – je klaar bent echt met je shit te dealen en patronen wilt doorbreken

Jouw investering in dit traject is maandelijks € 888,- excl btw.

Enthousiast? Stuur me een mailtje op contact@kosmischverbinder.nl met in de titel: Spiritual business coaching en we plannen gauw een gratis intakegesprek (via Zoom).

Let op: Dit traject is niet voor iedereen. We hebben een intakegesprek waarbij we beide voelen of we een match zijn of niet. Ik werk alleen met ondernemers waarbij het op energetisch niveau klikt. Als dit niet zo is, is het namelijk niet mogelijk om het meeste uit dit traject te halen.

Volg mij ook op Instagram

Contact

Alleen op afspraak

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma
KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44 

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma                                          

KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44