Tarot cursus | Make it yours!

Wat is er mooier dan het delen van kennis? En al helemaal wanneer deze kennis mensen dichterbij hun (hogere) zelf brengt? Ik ben al langere tijd bezig met kaartleggingen en besloot in maart om mijn kennis in een Tarot Cursus te gieten. Het hoe en wat lees je hieronder. Voel je welkom om vragen te stellen!

Make it yours

Wat is het dat de Tarot zo krachtig maakt? Hoe kan toch dat de kaarten precies dat inzicht geven dat op het moment van de legging, het meest op jou van toepassing is? Alles is energie. En dat komt omdat je echt je kaarten eigen maakt. Je leert de basisbetekeningen van de kaarten begrijpen, maar je leert ook om te luisteren naar wat de kaarten jou influisteren. En dat laatste, dat is misschien nog wel het meest krachtige. En omdat het voor iedereen anders is, besloot ik om de tarot cursus Make it yours te noemen. Je maakt tijdens deze cursus de tarot echt eigen. De kaarten reageren op jouw energie. Daarom is het belangrijk dat je echt met je kaarten verbindt en ze regelmatig (het liefst dagelijks) aanraakt, schudt en gebruikt.

Waaruit bestaat de Tarot cursus?

Deze cursus bevat alles wat je nodig hebt om serieus met de Tarot aan de slag te gaan. We beginnen met een introductie, een stukje geschiedenis, een e-boek en we hebben het over de kleuren van de Tarot. In de eerste echte les, focussen we ons op de eerste helft van de Grote Arcana. In week twee komt de tweede helft aan bod, gevolgd door de hofkaarten. In week vier beginnen we met twee kleuren van de Kleine Arcana. Vanzelfsprekend komt in week vijf de tweede helft van de Kleine Arcana aan bod. In week zes sluiten we af met een aantal voorbeeld spreads/leggingen en uitleg hoe je de kaarten in een legging met elkaar kan verbinden.

afbeelding tarot kaarten

Ook hebben we een gezamenlijke whatsappgroep zodat we van en met elkaar kunnen leren. De Tarot cursus is natuurlijk inclusief Tarot deck. Een keer per week is er een zoommeeting waar je vrijwillig bij aan kan sluiten. Wil je dat niet? Dan kun je de zoommeeting terugzien in de online leeromgeving. Het belangrijkste tijdens deze cursus is vrijheid, blijheid. En ik kan me voorstellen dat het leven soms in de weg zit terwijl je al middenin de cursus zit. De Tarot cursus duurt zes weken, maar je hebt zes maanden toegang tot het lesmateriaal. Op die manier kun je je in je eigen tempo aan de slag gaan en als je een keer geen tijd hebt, kun je dat later alsnog inhalen.

Wanneer past de Tarot cursus bij mij?

Een cursus volgen, wat voor cursus dan ook, zorgt voor persoonlijke groei, het laat je hersens weer even werken en geeft een fijn gevoel als je op die manier investeert in jezelf. Twijfel je nog of deze cursus wat voor jou is? De Tarot cursus past bij jou wanneer

– Je al Tarot kaarten hebt maar er weinig mee doet
– De kaarten voor jou een groot mysterie zijn
– Je stappen wilt zetten in je spirituele groei en duidelijk handvatten wilt
– Je de Tarot al kent maar toch de basis wilt leren om meer duidelijkheid te krijgen
– Je wel wat guidance kan gebruiken in het aardse leven
– Je meer in verbinding wilt komen te staan met jouw intuïtie.

De kosten van de cursus zijn € 199,- Dit is inclusief het e-boek en een Rider Waite tarot deck.

De cursus gaat 25 oktober weer van start en aanmelden is op dit moment niet mogelijk. Wel kun je je alvast aanmelden voor de zesde editie die in januari 2022 start. Stuur daarvoor een mailtje naar kosmischverbinder@gmail.com

Meer weten over mij en hoe mijn reis verliep? Kijk dan eens op: Mijn weg naar spirituele groei deel 1.