Kosmisch Verbinder

De Tarot kan op verschillende manieren gelezen worden. Van origine zien we de Tarot vaak als een divinatie tool. Maar daarnaast is een Tarot reading ook een prachtig moment om dieper in jezelf te kijken. Voorheen goot ik mijn readings altijd in een vaste spread of een bepaald format. Sinds 2022 doe ik dat niet meer omdat ik geloof dat het Universum precies geeft wat op dat moment nodig is. Zowel in een traditionele voorspellende Tarot reading, als een helende Tarot reading. Door kaders te stellen, doen we de verbinding met de Tarot, het Universum en elkaar te kort. Daarom zijn mijn readings altijd ‘vrij’. Je boekt bij mij een reading en die duurt dan 45 tot 60 minuten. Ik voel wanneer de reading klaar en compleet is en dan stoppen we. Gemiddeld krijg je in zo’n reading 10 tot 14 kaarten. Je kunt bij mij op verschillende manieren een Tarot reading boeken.

Tarot Reading bij mij in de praktijk in Den Helder

Ik heb een prachtige praktijk van 75m2 waar je terecht kunt voor Reiki, Energetische Healings maar natuurlijk ook voor Tarot Readings. Wanneer je gevoelig bent voor energie en je stapt bij mij de praktijk binnen, dan ervaar je meteen de helende energie die daar hangt waardoor je helemaal tot rust komt. Ik ben daar altijd bezig met energie werk en readings, dus de energie is daar heel zuiver en fijn. Je voelt je direct op je gemak. Als je een afspraak bij mij maakt (zie de link onderaan de pagina om een reading in te plannen), boek je een reading van 45 tot 60 minuten. Door fysiek aanwezig te zijn is de verbinding tussen jou, mij en de kaarten erg krachtig. Ook kun je dan on the spot vragen stellen. Zo krijg je de meeste informatie uit een reading en krijg je de juiste inzichten mee naar huis.

Tarot reading via videobellen

Ik weet dat Den Helder voor sommige mensen echt een uithoek is. Ik kan me daarom zo voorstellen dat het soms handiger is om de reading digitaal te doen. Daarom kun je ook een sessie boeken via Whatsapp videobellen. De reading zal dan hetzelfde zijn als de reading op locatie, maar dan ben je lekker thuis en hoef je de deur niet uit. Inmiddels heb ik readings gedaan voor mensen uit Dubai, Israël, België, Portugal, Amerika, Mexico en dit lijstje met landen breidt zich steeds wat verder uit. Houd er rekening mee dat het soms veel teweeg kan brengen en dat het belangrijk is dat je de tijd hebt om niet gestoord of onderbroken te worden. Dat is namelijk zonde voor de verbinding die we samen tot stand brengen. Bij een videoreading stuur ik je naderhand altijd nog even een foto van de kaarten zodat je ze er later nog bij kan pakken.

Benieuwd naar de tarieven of wil je een afspraak maken? De tarieven vind je hier: Tarieven en een afspraak mag je maken Maak een afspraak. Liever zien wat ik nog meer doe en wie ik ben? Neem dan een kijkje op mijn Instagram pagina.

Foto: Sarah Boon Fotografie