Tarot Situatie Spread

Tarot is een kaartspel dat in de 15e eeuw is ontstaan. Een deck Tarot kaarten bevat 78 kaarten. Dit zijn 26 meer dan een regulier kaartspel. Pas toen Antoine Court de Gebelin in 1781 in zijn boek Le Monde Primitif beweerde dat tarotkaarten geheimen van de Egyptenaren zouden bevatten, werden de kaarten gebruikt om de toekomst te voorspellen. Sindsdien zijn er allerlei alternatieve theorieën over het ontstaan van de Tarot. Zelf gebruik ik tarotkaarten om kosmisch te verbinden en met de behulp van de kaarten kan ik tot inzichten komen en die aan jou doorgeven.

De Tarot Situatie Spread:

Voor deze Tarot kaartlegging kun je uit verschillende situaties kiezen. De kaarten zullen altijd een passend antwoord geven waardoor je goede inzichten wordt voorzien. Onderstaand staan een aantal voorbeelden waaruit je kan kiezen. Bij deze tarot spread trek ik 4 kaarten met elk een eigen thema zoals je hieronder ziet.

 

  1. Mijn Relatie – Is mijn huidige relatie (nog) goed voor me?
  2. Love hungry – Wanneer komt er liefde op mijn pad en wat houdt het tegen?
  3. Partner – Past mijn partner bij mij?
  4. Probleem – Wat heeft dit veroorzaakt en wat moet ik doen om uit deze malaise te komen?

Bovenstaande zijn voorbeelden en ik kan me voorstellen dat je zelf met een ander vraagstuk zit. Vraag via het contactformulier vooral wat nodig is in jouw specifieke geval.

Voor deze legging trek ik vier tarotkaarten betreffende de door jou gekozen vraag/situatie. Deze vier kaarten werk ik voor je uit en ik geef je meer inzicht in de situatie en vertel je meer over de kaarten. Je hoeft niet thuis te zijn in kaartleggingen omdat ik alles ik begrijpelijke taal voor je uitwerk. Je ontvangt alle informatie per e-mail. Ik voeg een foto van de kaarten toe zodat het ook visueel voor je is. Voor vragen mag je natuurlijk op de legging reageren zodat ik je eventueel duidelijker kan uitleggen wat er wordt bedoeld.

Zet in de notities bij je boeking waar je voor kiest en omschrijf eventueel je vraag of de situatie. 

De kosten hiervan zijn € 32,50 Maak hier je afspraak.