Kosmisch Verbinder

Een Tarot Reading – Zo werkt het

Tarot reading - de magier

Een Tarot Reading; super mysterieus of duidelijke handvaten naar ons diepere zelf? Ik wil je graag meenemen in hoe een Tarot Reading er bij mij uit ziet en wat je kan verwachten als je een reading bij mij boekt. Zo werk ik bijvoorbeeld niet met vaste legpatronen of spreads. Hoe dan wel? Laten we er samen eens in duiken in dit artikel!

Elke Tarotist is uniek

Laat me voorop stellen dat elke Tarotist of Kaartlegger het op diens eigen manier doet. De een maakt gebruik van vaste spreads zoals bijvoorbeeld het Keltisch Kruis. De ander gebruikt liever korte spreads van drie of vier kaarten zoals de verleden-heden-toekomst spread. Zelf gebruik ik liever geen vaste spread. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van hokjes, maar ze helpen je vaak wel vinden wat je zoekt. En zo kun je de meeste Tarotisten ook in een bepaald hokje plaatsen. Je hebt namelijk vijf verschillende soorten kaartleggers. De Leraar; deze wil je vooral informatie geven zodat je zelf verder kan. De Tolk; dit is de persoon die de kaarten voor jou visueel maakt zodat je ze ziet passen in je eigen leven. De Healer (dit ben ik); een Healer staat bekend om service. Je wordt in de puntjes geholpen en je krijgt meer dan je eigenlijk verwacht. De Mystica; deze zie je vaak op braderieën en jaarmarkten. De Mystica/mysticus creëert een mysterieuze sfeer en je waant je echt even in een andere wereld. Als laatste hebben we de Alchemist. Dit is eigenlijk een mix van alle eerder genoemde types. De Alchemist spiegelt en neemt de rol aan die het best past bij jou en jouw energie of situatie/vraag.

Een Tarot Reading bij mij

Bij een Tarot Reading bij mij in de praktijk of via videobellen maak ik geen gebruik van een vaste template. We voeren tijdens zo’n sessie van een uur een gesprek en de Tarot kaarten bepalen waar we het over hebben. Vaak zijn de eerste twee kaarten een stukje verleden. Dit gebeurt omdat je dan voelt dat de reading echt voor jou is en dat de kaarten die volgen over jou gaan. Vervolgens krijg je door middel van de kaarten bepaalde inzichten, bevestigingen of antwoorden. Je mag bij een reading zelf vragen stellen, maar de meeste mensen laten komen wat komt. De Tarot weet namelijk wel waar het op zo’n moment tijd voor is en wat er naar de oppervlakte mag komen. Tijdens de reading gaat het volledig over jou en ik ben enkel het doorgeefluik dat de informatie mag vertalen voor je. Mijn persoonlijke mening, mijn visie, die doet er niet toe. Daarom ben ik tijdens een reading altijd zonder oordeel.  Je mag na de reading een foto maken van de kaarten zodat je het later nog eens rustig kan bekijken. Heb je een reading via beeldbellen geboekt? Dan stuur ik je op verzoek een foto van de kaarten.

Tarot reading - kaart de wereld

Intuïtie of kennis

Je kan de Tarot op twee manieren lezen. De ene manier is vanuit je intuïtie (enige kennis van archetypes en symboliek is vereist) de andere manier is vanuit kennis. Ik lees de Tarot kaarten op een manier die beide kanten samenbrengt. Inmiddels bestudeer ik de Tarot al een aantal jaar en heb ik mijn eigen Tarot Cursus Make it yours! ontwikkeld. Ik heb dus de kennis en weet wat de kaarten in essentie willen zeggen. Ook sta ik heel goed in verbinding met mijn intuïtie waardoor ik vaak exact weet aan te stippen op welk stuk in het leven van de ontvanger de kaarten van toepassing zijn. Daarnaast komt tijdens de reading bepaalde symboliek vaker terug zodat we samen kunnen ontdekken wat op dat moment belangrijk voor je is om te horen. Ik hoop dat ik je zo wat meer inzicht hebt mogen geven in de manieren waarop de Tarot wordt gelezen. Vind je het toch een beetje spannend om langs te komen of een reading te boeken via videobellen? Kies dan voor een laagdrempelige Tarot reading via e-mail!

Meer weten over de Tarot? Volg me dan op Instagram @KosmischVerbinder

Delen:

meer zoals dit:

Download nu mijn geniale e-book

En leer al mijn geheimen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum efficitur quam vel scelerisque consectetur.