Kosmisch Verbinder

Laten we kennismaken!

Vragen? Wil je iets delen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik kom zo gauw mogelijk bij je terug. 

FAQ

Reiki is een holistische behandelwijze die haar oorsprong vindt in Japan. Het valt onder de alternatieve geneeswijze en het helpt je helen op alle lagen van je zijn.

Absoluut! Echter zijn er wel een aantal uitzonderingen waarbij het niet altijd verstandig is om een Reiki behandeling te ondergaan. Je lichaam ontvangt energie en voor bijvoorbeeld kankercellen, een pacemaker of bij bepaalde medicatie is het misschien verstandiger om een alternatief te zoeken. 

Van nature zijn we allemaal verbonden met de bron omdat dat ook is waar we vandaan komen. Echter verliezen veel mensen deze verbinding als we het aardse leven leven. Reiki is een fantastische methode om deze verbinding weer te herstellen en gebruik te kunnen maken van deze eeuwige onuitputtelijke bronenergie. 

Tarot is een kaartendeck van 78 (soms 80) kaarten waarbij je diepere lagen van jezelf kunt aankijken. Ik noem het altijd de spiegel van de ziel omdat het precies op tafel legt wat je dient te horen. 

Nee. Niet direct. De Tarot moet je leren voordat je echt kaartleggingen kunt doen. Veel mensen werken intuïtief, maar daarmee mis je vaak de essentie van de Tarot. Wel leer je tijdens mijn Make it yours cursus beter naar je intuïtie te luisteren zodat je naar de juiste energie van een kaart wordt getrokken. De Tarot lezen is dus een combinatie van kennis, het onderbewuste en je intuïtie. Als die samenwerken kun je de meest diepgaande readings doen.

The Ancient Wisdom is een opleiding die je in termijnen kunt betalen. Losse behandelingen en readings niet. Kies je voor een Reiki behandeltraject van 5 weken? Dan heb je de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. Stuur me een berichtje als je vragen hebt over betaalmogelijkheden.