Kosmisch Verbinder

Tarot starterscursus:
Make it yours

De Tarot is een magische tool die je helpt om het onzichtbare zichtbaar te maken. Er hangt enigszins nog een stigma op de Tarot. Zo zou het van de duivel zijn, een donkere en occulte tool en wat nog meer. Maar de Tarot is alles behalve. De Tarot is de spiegel van de ziel en toont stukken waar je zelf niet altijd bij kan komen. Het is een tool die gebruikt wordt voor divinatie, coaching en zelfs therapeuten gebruiken inmiddels de Tarot om inzichten te verwerven. De Tarot is in mijn ogen een hulpmiddel gegeven vanuit het licht, het Universum. Misschien zelfs het goddelijke. Niets om bang voor te zijn, maar oh zo magisch om mee aan de slag te gaan. 

Ben jij er klaar voor om nou eens echt een goede fundering te leggen van de Tarot en het deck dat al langere tijd in de kast ligt te gebruiken?

Let’s make it yours!

"May the cards be ever in your favor"

– Sytse Monsma

Make it yours

Make it yours is dè Tarot Starterscursus die je gevolgd wil hebben. Deze cursus legt een goede basis zodat je de kennis van de kaarten hebt en de Tarot echt leert lezen. Zo leer je de betekenis van de kaarten, meer naar je intuïtie te luisteren, hoe je een eigen spread maakt en nog zoveel meer! 

Deze cursus is gericht op iedereen die wil starten met de Tarot. Je hebt dus geen kennis nodig want ik leer je tijdens deze 6-weekse online cursus alles dat je moet weten. 

Wat is het dat de Tarot zo krachtig maakt? Hoe kan toch dat de kaarten precies dat inzicht geven dat op het moment van de legging, het meest op jou van toepassing is? Alles is energie. En dat komt omdat je echt je kaarten eigen maakt. Je leert de basisbetekenissen van de kaarten begrijpen, maar je leert ook om te luisteren naar wat de kaarten jou influisteren. En dat laatste, dat is misschien nog wel het meest krachtige. En omdat het voor iedereen anders is, besloot ik om de tarot cursus Make it yours te noemen. Je maakt tijdens deze cursus de Tarot echt eigen. De kaarten reageren op jouw energie. Daarom is het belangrijk dat je echt met je kaarten verbindt en ze regelmatig (het liefst dagelijks) aanraakt, schudt en gebruikt.

300+ cursisten gingen je al voor!

De Tarot Starterscursus geef ik een paar keer per jaar. Klik op onderstaande button om te zien wanneer Make it yours weer start en om je in te schrijven.

Ready to make it yours?

Opbouw cursus

Kernwaarden