Tarot reading

Tarot Reading

Als je mij al wat langer volgt via instagram of mij al een tijdje kent, dan weet je dat ik mijn tarot readings altijd in een bepaald jasje goot. Dat werkte heel goed om mensen met mij en de Tarot kennis te laten maken. Nu ik wat langer bezig ben, merk ik dat bepaalde spreads me beperken in wat de kaarten willen doorgeven. Je koos voor een drie-kaarten-legging dus wat de vierde kaart je wil vertellen, dat komt niet aan bod. En dat vind ik jammer. Het voelt echt alsof ik de verbinding met de Tarot, het Universum maar vooral ook de verbinding met jou tekort doe. Daarom heb ik besloten om de Tarot Reading nu in een tijdsblok aan te bieden. En dit kan op twee manieren:

Tarot Reading bij mij op kantoor in Franeker

Sinds juni 2021 heb ik een kantoor waar ik (voor nu) één dag in de week beschikbaar ben voor Reiki, Energetische Healings maar dus ook voor Tarot Readings. Je kan een afspraak bij mij boeken voor een uur, anderhalf uur of voor zolang je wilt natuurlijk. Ik ben niet iemand die continu op de klok kijkt en daarom kun je er vanuit gaan dat de meeste readings wel een beetje uitlopen. Mocht je het gevoel hebben nog niet klaar te zijn na een reading, dan kun je op locatie een kwartiertje bijboeken. Door de Tarot Reading live te doen, voelt de verbinding krachtiger en kun je ook on the spot vragen stellen. Voor jou een manier om de meeste informatie eruit te halen en voor mij een manier om je echt van de juiste inzichten te voorzien.

Ik weet dat Franeker voor sommige mensen echt een uithoek is. Ik kan me daarom zo voorstellen dat het voor die mensen handiger is om het digitaal te doen. Daarom kun je ook een sessie boeken via videobellen. Dat doen we dan via Facetime of via Whatsapp. De reading zal dan hetzelfde zijn als de reading op locatie, maar dan ben je lekker thuis en hoef je de deur niet uit. Houdt er rekening mee dat het soms veel teweeg kan brengen en dat het belangrijk is dat je de tijd hebt om niet gestoord of onderbroken te worden. Dat is namelijk zonde voor de verbinding die we samen tot stand brengen. Bij een videoreading stuur ik je naderhand altijd nog even een foto van de kaarten zodat je ze er later altijd nog bij kan pakken.

Benieuwd naar de tarieven of wil je een afspraak maken? De tarieven vind je hier: Tarieven en een afspraak mag je maken via het Contactformulier, Whatsapp of via Instagram.