Kosmisch Verbinder

Huisdieren Healing Consult

Onze huisdieren zijn ons heilig en ze worden vaak beschouwd als onze kinderen. En terecht. Maar hoe fijn is het om duidelijker te krijgen wat ze voelen, nodig hebben en misschien zelfs willen zeggen? Huisdieren zijn prachtige zielen die ons leven verrijken tijdens ons aardse bestaan. Ze brengen veel liefde, genegenheid en maken van ons huis vaak een thuis. Echter is het zo dat huisdieren vaak niet helemaal begrepen worden omdat ze onze taal niet spreken. Het is daardoor lastiger om aan te voelen wat het dier nodig heeft en hoe je als huisdieren-ouder je dier gelukkiger kunt maken. Gelukkig kan een Huisdieren Healing Consult daar duidelijkheid in brengen!

Hoe ziet een Huisdieren Healing Consult eruit?

Voordat we aan het consult beginnen, vraag ik een aantal foto’s van het dier, een stukje inside information zoals een koosnaampje, lievelingsspeeltje en/of wat achtergrondinformatie. Dit is nodig om op de juiste golflengte met het dier te komen zodat we samen in hetzelfde energieveld terecht komen en met elkaar kunnen communiceren. Als er problemen zijn met het dier of dat hij/zij onwenselijk gedrag vertoont, hoor ik dat ook graag.

Ik breng mezelf in meditatieve staat en visualiseer een energieveld waarin ik het dier uitnodig. Daarna krijgt het vorm en komt het dier uit zichzelf naar me toe. Tijdens deze sessie communiceren het dier en ik op telepatisch niveau. Er wordt dus niet echt gesproken, maar er wordt begrepen. Om het voor jou tastbaar te maken, zou je kunnen zeggen dat ik de gedachten van het dier hoor en het huisdier hoort mijn gedachten. Zo kan het dier aan mij kenbaar maken wat er speelt en wat hij/zij nodig heeft. Vervolgens gebruik ik mijn pendel om de chakra’s uit te pendelen en te ontdekken of er een disbalans is en zo ja, waar die zit. Zodra dat duidelijk is, zet ik helende energie in om deze disbalans te herstellen. Aan het einde van het consult trek ik een Tarot kaart uit het dieren deck The Ark om een onderliggende boodschap naar de oppervlakte te halen. Deze kaart bevestigt vaak het consult of haalt een nieuw inzicht naar boven dat hierop aansluit.