Over mij


Hoi! Ik ben Sytse. Het gezicht achter Kosmisch Verbinder. Je kent mij misschien van Het Groene Broertje. Dat is mijn vegan en duurzame lifestyle blog. Ik besloot om Kosmisch Verbinder en Het Groene Broertje te scheiden omdat deze twee compleet los van elkaar staan. Veganisme en duurzaamheid staat los van spiritualiteit en andersom. Er is ruimte voor iedereen om de spirituele kant te willen ontdekken. Maar zoals je bij mij ziet, het kan ook prima samen gaan. Ik veroordeel je niet, want ik geloof in ieders eigen kracht. Iedereen doet wat voor zichzelf goed voelt en dat is helemaal oké.

In februari 1987 kwam ik ter wereld in het prachtige Fryslân. Na een aantal verhuizingen binnen de provincie verliet ik het vertrouwde en vloog ik de liefde achterna. Inmiddels woon ik alweer meer dan 5 jaar samen in het zonovergoten Den Helder. Ja, geen grap hoor! Den Helder heeft de meeste zonuren van Nederland. Van mijn vaders kant stam ik af van de zigeuners. Dat verklaart voor mij ook direct waarom ik ben begonnen met Kosmisch Verbinden. Ik zie mezelf ook al helemaal met een mooie wagen kaartleggingen doen op allerhande locaties. Spirituele beurzen, festivals, misschien zelfs gewoon op een mooie zomerdag in het centrum van een stad. Wie weet wat het allemaal nog mag brengen.

Er heeft altijd een spiritueel vlammetje binnenin mij gebrand. Pas toen ik naar de middelbare school ging, wilde ik hier meer van weten. Ik maakte verbindingen, legde Lenormand kaarten maar was te open. Ik beschermde mezelf niet want ik wist niet hoe dat moest. Destijds trok ik veel duistere energieën aan die mij zo bang maakten, dat ik ‘s nachts niet meer sliep. Alle verbinding met het spirituele heb ik destijds verbroken. Dacht ik. Want in 2018, zo’n 16 jaar later, is het kleine vlammetje weer gaan groeien en kreeg ik hele duidelijk inzichten met wat ik mocht gaan doen. Ik begon met Yoga, Mediteren en trok zo nu en dan een Orakelkaart.

Inmiddels zijn we dik twee jaar verder en heb ik mijn verbinding met Het Universum weer volledig hersteld. Hierdoor ben ik Reiki Practitioner geworden en ben ik elk visioen blindelings gaan volgen. Ik verdiepte me in de Tarot (nog steeds, want ik geloof niet dat je daarin ooit bent uitgeleerd), stofte mijn Lenormand kaarten af, die ik dus ook al 18 jaar heb, en maakte een vliegende start. Na mijn spirituele coming out had ik in de eerste drie dagen, veertig aanvragen(!) voor een reading. Dat kon ik niet verwerken en ik vind kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. De introductiekorting die ik had stopte na die drie dagen. Ik had een maand gepland en had nooit verwacht dat het zo hard zou gaan, maar goed, de prijzen gingen omhoog zodat ik de kwaliteit kon waarborgen. En nog steeds ontvang ik dagelijks aanvragen voor een reading.

Reiki is iets dat je krijgt door middel van meerdere inwijdingen. Rei (=levens) Ki (=energie) is een hele mooie manier om met (fysieke) handopleggingen de levensenergie weer op een goede en gezonde manier te laten stromen. Energetische healen en magnetiseren zijn gaves waar je mee bent geboren. Dit heb ik altijd gekund. Ook toen ik jonger was, kon ik pijnpunten behandelen door middel van het sturen van energie. Dit heeft zichzelf heel sterk ontwikkeld waardoor ik dit nu op afstand kan doen en niet gebonden ben aan tijd en ruimte. Zo komen er vaak trauma’s van vroeger en oude pijn boven. Er wordt vaak gehuild bij een healing. En dat is alleen maar mooi. Het is namelijk een fysieke manifestatie van het laten stromen en afvoeren van de gevoelens die je nooit hebt gevoeld of je in de weg zitten. Ik zorg er hiermee voor dat je energiebaan weer recht wordt getrokken en je weer dichterbij jezelf en je eigen balans komt.

Ik hoop dat ik je mag inspireren en voel je vrij om vragen te stellen en een behandeling (healing of kaartlegging) te boeken.

 

 

 

 

*Let op: Ik help je graag, maar ben geen vervanging voor de westerse geneeswijze.