Skip to content Skip to footer

Over mij

Hi, mijn naam is Sytse Monsma en ik ben het gezicht achter Kosmisch Verbinder. Ik ben Tarotist en Reiki master. Mijn roeping op aarde is om te helpen en te helen. Dankzij de Tarot kan ik je inzichten geven die je zelf niet direct ziet. Ook komen er vaak dingen boven waarvan je weet dat het er is, maar waar je vanuit jezelf niet direct de vinger op weet te leggen. Omdat ik deze kennis graag doorgeef, heb ik de Tarot cursus “Make it yours!” ontwikkeld en een Tarot membership voor het verdiepen van je practice. Daarnaast ga ik in de toekomst ook Tarot coachingsessies aanbieden zodat je je practice nog meer eigen leert maken.

Met Reiki & Healing wil ik je de handvaten en energie bieden die je helpen om pijnlijke stukken lichter te maken. Trauma’s en pijn en uit het verleden kunnen je blokkeren en door Reiki en Healing mogen ze voor je gaan werken in plaats van je groei blokkeren. Ergens zijn het lessen die we op aarde mogen leren. Reiki kan je ook helpen om aardse zaken op te lossen. Denk aan fysieke pijn, emotionele issues of zelfs ziekte. Het is een alternatieve geneeskunde die de Westerse geneeskunde perfect kan ondersteunen.

Tot zover wat ik doe. Maar wie bén ik eigenlijk?

Ik ben geboren in dit aardse lichaam op 4 februari 1987 in het prachtige Friesland. Waar mijn roots liggen, dat hoor je ook wel in onze gesprekken. Van mijn vaders kant stam ik af van de zigeuners. Ik denk dat de basis voor het kosmisch verbinden door mijn voorouders al is gelegd. Mijn overgroot oom was bijvoorbeeld kruidenmannetje en plas-kijker.

Er heeft altijd een spiritueel vlammetje binnenin mij gebrand. Pas toen ik naar de middelbare school ging, wilde ik hier meer van weten. Ik maakte verbindingen, legde Lenormand kaarten maar stond te open. Ik beschermde mezelf niet want ik wist niet hoe dat moest. Hierdoor trok ik veel duistere energieën aan die mij zo bang maakten, dat ik ‘s nachts niet meer sliep. Alle verbinding met het spirituele heb ik destijds verbroken. Dacht ik. Dat was natuurijk niet zo. Dat bestaat niet. In 2018, zo’n 16 jaar later, is het kleine vlammetje weer gaan groeien en kreeg ik hele duidelijk inzichten met wat ik mocht gaan doen. Ik begon met Yoga, Mediteren en trok zo nu en dan een Orakelkaart.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en heb ik mijn verbinding met Het Universum weer volledig hersteld. Hierdoor ben ik Tarotist en Reiki Master geworden en ben ik elk visioen blindelings gaan volgen. Ik verdiepte me in de Tarot (nog steeds, want ik geloof niet dat je daarin ooit bent uitgeleerd), stofte mijn Lenormand kaarten af, die ik dus ook al 18 jaar heb, en maakte een vliegende start. Na mijn spirituele coming out had ik in de eerste drie dagen, veertig aanvragen(!) voor een reading. Dat kon ik niet verwerken en ik vind kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. De introductiekorting die ik had stopte dan ook direct. Ik had een maand gepland en had nooit verwacht dat het zo hard zou gaan, maar goed, de prijzen gingen omhoog naar de waarde van de leggingen zodat ik de kwaliteit kon waarborgen. En nog steeds ontvang ik dagelijks aanvragen voor Tarot readings en (Reiki) healings.

Reiki is iets dat je krijgt door middel van meerdere inwijdingen. Rei (=levens) Ki (=energie) is een hele mooie manier om de levensenergie weer op een goede en gezonde manier te laten stromen. Hierdoor (her)activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam waardoor heling plaatsvindt. Ik trek bij een behandeling altijd een orakel en Tarot kaart die de behandeling vaak bevestigen of een extra verdieping geven in wat er is gevoeld. Energetische healen en magnetiseren zijn gaves waar je mee bent geboren. Dit heb ik altijd gekund. Ook toen ik jonger was, kon ik pijnpunten behandelen door middel van het sturen van energie. Dit heeft zichzelf heel sterk ontwikkeld waardoor ik dit nu op afstand kan doen en niet gebonden ben aan tijd en ruimte. Zo komen er vaak trauma’s van vroeger en oude pijn boven die geheeld mogen worden. Inmiddels heb ik cliënten in Nederland, België, Israël en Dubai.

Heb je vragen of wil je contact leggen? Stuur me dan gerust een berichtje via Instagram of het contactformulier.

In licht en liefde,
Sytse

 

 

 

 

*Let op: Ik help je graag, maar ben geen vervanging voor de westerse geneeswijze.

Volg mij ook op Instagram

Contact

Alleen op afspraak

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma
KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44 

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma                                          

KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44