Maak een afspraak

Leuk dat je een afspraak wilt maken! Afhankelijk van wat je boekt, volgt hier wat informatie. Wanneer je een kaartlegging via beeldbellen boekt, dan bel ik je op de afgesproken tijd via Whatsapp beeldbellen. Voor een kaartlegging per e-mail kies je het moment dat ik voor jou aan het werk ga. Jij hoeft daar zelf niet voor thuis te blijven of er überhaupt aan te denken. Ik verbind met jouw energie (die je meestuurt in de boeking) en doe de legging voor jou. Jij krijgt ‘m uitgewerkt per e-mail toegestuurd.

Voor de Energetische Healing en Reiki behandeling (op afstand) is het wel nodig dat je zelf tijd vrijmaakt. Je komt in een meditatieve staat van rust waardoor ik verbinding met jou kan maken. Ook is er via Whatsapp contact nodig. Ik stuur je ongeveer 10 minuutjes vooraf een berichtje met de instructies, een aantal vragen en een ademhalingsoefening. Ook naderhand is er ruimte voor een nabespreking via spraak- of tekstberichten. Aan het einde van de behandeling trek ik een Tarot en Orakel kaart voor je voor extra inzicht of een bevestiging.

Je kan alleen afspraken op afstand inplannen via deze agenda. Wil je liever bij mij in de praktijk komen of overleggen of een traject beter voldoet? Stuur me dan een Whatsappje en dan denk ik met je mee en maken we een afspraak!

Laden...

E-mail: kosmischverbinder@gmail.com
Whatsapp: 06 17 11 18 48

Let op: Kun je onverhoopt toch niet tijdens de door jou ingeplande afspraak? Zeg dit dan minimaal 24 uur van te voren af. Zeg je later af? Dan ben ik genoodzaakt 50% van de kosten bij je in rekening te brengen.