Skip to content Skip to footer

Maak een afspraak

Fijn dat je een afspraak wilt maken en dat je ruimte geeft aan wat ruimte vraagt. Zodra je de afspraak hebt ingepland, krijg je van mijn Virtual Assistent Ellen een mailtje ter bevestiging met meer informatie over de afspraak. Dan weet je wat je mag verwachten en wat ik van jou verwacht. Is er volgens onderstaande planner geen ruimte op de door jou gewenste datum en tijd? Stuur dan een mailtje via het e-mailadres dat je onderaan deze pagina vindt. Zet daarin waar je een afspraak voor wilt maken en wat je gewenste datum en tijd is. Natuurlijk mag je meerdere opties aangeven. Je komt dan op de wachtlijst te staan en als een afspraak uitvalt nemen we contact met je op om de sessie in te plannen.

Het is te allen tijde belangrijk dat je de juiste gegevens invult, want afhankelijk van het soort afspraak, dien ik contact met je op te kunnen nemen. Als je denkt dat er iets is wat ik moet weten, adviseer ik je om de notities in te vullen bij het reserveren van de afspraak zodat ik direct alle benodigde informatie heb.

Laden...

E-mail: contact@kosmischverbinder.nl

Let op: Kun je onverhoopt toch niet tijdens de door jou ingeplande afspraak? Zeg dit dan minimaal 24 uur van te voren af. Zeg je later af? Dan ben ik genoodzaakt 50% van de kosten bij je in rekening te brengen. Ik behoud me het recht om zonder opgave van reden de afspraak te annuleren.

Volg mij ook op Instagram

Contact

Alleen op afspraak

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma
KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44 

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma                                          

KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44