Kosmisch Verbinder

Fijn dat je een afspraak wilt maken en dat je ruimte geeft aan wat ruimte vraagt. Na het maken van je afspraak, ontvang je automatisch een bevestiging met meer informatie. Lees deze goed door zodat je weet wat je van mij mag verwachten en wat ik van jou verwacht.

Het is te allen tijde belangrijk dat je de juiste gegevens invult, want afhankelijk van het soort afspraak, dien ik contact met je op te kunnen nemen. Als je denkt dat er iets is wat ik moet weten, adviseer ik je op de bevestiging te reageren met de benodigde informatie.

Laden...

Is er volgens bovenstaande planner geen ruimte op de door jou gewenste datum en tijd? Stuur dan een mailtje naar contact@kosmischverbinder.nl. Zet daarin waar je een afspraak voor wilt maken en wat je gewenste datum en tijd is. Natuurlijk mag je meerdere opties aangeven. Je komt dan op de wachtlijst en als een afspraak uitvalt nemen we contact met je op om de afspraak in te plannen.

Let op: Kun je onverhoopt toch niet tijdens de door jou ingeplande afspraak? Zeg dit dan minimaal 24 uur van te voren af. Zeg je later af? Dan ben ik genoodzaakt 50% van de kosten bij je in rekening te brengen. Kom je tijdens de afspraak niet opdagen? Dan dien je 100% van de kosten te voldoen. Ik behoud me het recht om zonder opgave van reden de afspraak te annuleren.