Skip to content Skip to footer

Maak een afspraak

Leuk dat je een afspraak wilt maken! Afhankelijk van wat je boekt, volgt hier wat informatie:

  • Wanneer je een kaartlegging via beeldbellen boekt, dan bel ik je op de afgesproken tijd via Whatsapp beeldbellen.
  • Voor de Reiki Healing (op afstand) neem ik ongeveer 10 minuutjes vooraf ook via Whatsapp contact met je op. Dit gaat via een spraakbericht. Ik geef je alle instructies en een ademhalingsoefening. Je komt in een meditatieve staat van rust waardoor ik verbinding met jou kan maken. Ook naderhand is er ruimte voor een nabespreking via spraak- of tekstberichten. Aan het einde van de behandeling trek ik een Tarot kaart voor je voor extra inzicht of een bevestiging.
  • Maak je een fysieke afspraak, dan kun je bij mij in de praktijk komen op de afgelopen datum en tijd. Maak je voor het eerst een afspraak om bij mij langs te komen in de praktijk? Dan neem ik vooraf contact met je op om op elkaar af te stemmen.
  • Boek je een Tarot situatie spread per e-mail? Dan hoef je zelf nergens rekening mee te houden. Ik ga voor je aan de slag op het moment dat je de afspraak hebt ingepland en je ontvangt de reading dan via e-mail in een PDF die je zelf op kan slaan.

Het is te allen tijde belangrijk dat je de juiste gegevens invult, want afhankelijk van het soort afspraak, dien ik contact met je op te kunnen nemen. Als je denkt dat er iets is wat ik moet weten, adviseer ik je om de notities in te vullen bij het reserveren van de afspraak zodat ik direct alle benodigde informatie heb.

Laden...

E-mail: kosmischverbinder@gmail.com
Whatsapp: 06 17 11 18 48

Let op: Kun je onverhoopt toch niet tijdens de door jou ingeplande afspraak? Zeg dit dan minimaal 24 uur van te voren af. Zeg je later af? Dan ben ik genoodzaakt alsnog de kosten bij je in rekening te brengen. Ik behoud me het recht om zonder opgave van reden de afspraak te annuleren.

Volg mij ook op Instagram

Contact

Alleen op afspraak

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma
KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44 

Kosmisch Verbinder © 2019 – 2023 
Fotografie: Landa Penders, Jacqueline Yalcin & Sytse Monsma                                          

KVK 76864073 BTW ID: NL003166094B44