Kosmisch Verbinder

Iedereen die Reiki behandelingen geeft, doet dit op zijn/haar eigen manier. Een manier die bij diegene past en daardoor het meest krachtig is. Door als Reiki Practitioner dichtbij jezelf te blijven, stroomt de energie het allerbeste.

Wanneer je een Reiki afstandsbehandeling bij mij boekt, dan hebben we vooraf contact via Whatsapp (chat of spraakberichten, jouw voorkeur geldt). Ik geef je dan instructies en we kijken samen of er iets is waar je extra energie naartoe wilt sturen. Je mag dan lekker een plekje zoeken om te ontspannen. Ik adviseer altijd om in bed te gaan liggen omdat je lichaam en je geest dat herkent als een veilige plek. Daarnaast adviseer ik je om te doen wat voor jou werkt om te kunnen ontspannen. Denk aan een (geur)kaarsje, wierook, diffuser en/of een rustgevend muziekje op te zetten. Ik vraag je om je wekker te zetten zodat, mocht je wegdoezelen, je er weer uit komt. Na de behandeling doen we een nabespreking via whatsapp.

Tijdens de behandeling kan er een heleboel gebeuren. Zo kun je het koud krijgen, warm, tintelingen voelen op bepaalde plekken, kan er lucht ontstaan (boeren/hoesten), je kan emotioneel worden of bijvoorbeeld in slaap vallen. Weet dat alles er mag zijn en dat het goed is. Je krijgt bij zo’n behandeling namelijk precies wat je nodig hebt. Je ziel bepaalt de grens dus je fysieke lichaam mag het helemaal laten gebeuren. Ook komt het wel eens voor dat je niets voelt. Ook dat is oké. De energie vind namelijk zijn weg wel en soms gebeurt dat zonder dat je er bewust van bent.

Ik ben een zuiver doorgeefluik en laat de Reiki door jou heen stromen en indien nodig, richten we ons extra op een bepaald punt. Als je niet zo goed weet waar de energie naartoe moet, maak je dan geen zorgen. De Reiki gaat altijd daar waar het nodig is. De Reiki stroomt ongeveer een half uur en zal dan nog zo’n twee dagen doorwerken. Het is dus best mogelijk dat je een dag later ineens een inzicht krijgt of iets voelt wat je niet zag aankomen. Aan het einde van de behandeling trek ik een Tarot kaart voor je met een inzicht of boodschap die je nu nodig hebt. Deze kaart sluit altijd heel mooi aan op de behandeling.

Benieuwd geworden naar een behandeling? Stuur me dan gerust een berichtje via het contacformulier of via whatsapp. Ik beantwoord je vragen graag. Een afspraak maken kan hier: Maak een afspraak en meer informatie over de tarieven vind je hier: Tarieven behandelingen.

Let op: Heb je fysieke klachten, slik je medicijnen, heb je een transplantatie ondergaan, een pacemaker, diabetes of iets anders waarvan je denkt dat het van belang is?

Deel dit altijd met mij! Waarom? Reiki kan het ritme van je hart en daarmee je pacemaker veranderen. Reiki werkt weerstand verhogend en daardoor kan bij een (recente) transplantatie het orgaan worden afgestoten. Daarnaast wordt er vaak anti storingsmedicatie geslikt om het orgaan lichamelijk te accepteren. En betreffende andere medicatie: soms is het van belang dat een bepaald medicijn in een specifieke hoeveelheid in het bloed aanwezig is. Reiki kan ervoor zorgen dat het sneller wordt afgebroken omdat je zelfheldend vermogen aan de slag gaat, waardoor de waardes veranderen. Dit dien je dus zelf aan te voelen en eventueel met een arts te bespreken. Heb je diabetes? Check na een behandeling altijd je suikerspiegel.

In alle gevallen ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Onthoud dat Reiki geen wondermiddel is maar een alternatieve geneeswijze. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.