Kosmisch Verbinder

Het persoonlijke GROWTH Traject

Het leven is soms als een sneltrein waardoor we niet of niet genoeg stilstaan bij datgene dat echt belangrijk is. We keren veel naar buiten, terwijl de magie en de liefde in onze binnenwereld huist. Onbewust kiezen we regelmatig voor korte termijn geluksmomentjes in plaats van dat we onderzoeken wat ons echt gelukkig maakt.

Let me break it to you; dat is niet Netflix, spullen kopen, scrollen door social media of al het andere dat ons afleidt. Als pijn, onzekerheid of ontevredenheid zich aandient, gaan we daar vaak bij vandaan. We kijken liever weg omdat dat nou eenmaal gemakkelijker is. Eigenlijk ghosten we daarmee onze eigen emoties en gevoelens. Hoe zou het zijn wanneer die schaduwkant er ook gewoon mag zijn? En we daar zonder zelfafwijzing of oordeel doorheen kunnen bewegen?

In een tijd waar we verder dan ooit bij onszelf vandaan worden getrokken, is het des te belangrijk dat we onszelf weer terugbrengen naar onze kern, onze ziel. Je bent niet op aarde om ongelukkig te zijn. Je bent hier om te floreren, je fijnste leven te leven en simpelweg te genieten van elke ervaring die zich aandient. Lukt dat je niet of loop je tegen je eigen innerlijke processen aan? Dan is het persoonlijke GROWTH traject het traject voor jou!

Het is tijd om jezelf volledig te omarmen voor wie je in potentie en op zielsniveau al bent.

Wil jij

Dan ben ik jouw GROWTH consultant!

Samen gaan we onderzoeken waarom je voelt wat je voelt en doet wat je doet. We kijken eerst naar je gedrag, gedachtes en emoties. Vervolgens keren we samen naar binnen om de oorzaak hiervan te vinden zodat we in die basis, in jouw fundament, een verandering kunnen aanbrengen. Jij verdient het toch ook om jezelf te zijn en een gelukkig leven te ervaren?

In het GROWTH traject krijg jij van mij:

  • Iedere 2 weken een zoomcall van 45 minuten
  • Iedere maand een Reiki behandeling op afstand om je te ondersteunen in je helingsproces
  • Persoonlijk contact met iemand die je echt ziet en zonder oordeel is

 

Na dit traject van 3 maanden:

  • Ervaar je meer zelfliefde
  • Maak je keuzes die voor jou kloppend zijn
  • Voel je meer innerlijke rust
  • Begrijp je jezelf beter
  • Heb je inzicht in je patronen

Wil jij samen met mij aan de slag? We kunnen volgende week al starten want er is (nog) geen wachtlijst!  Het traject duurt 3 maanden (met mogelijkheid tot verlenging als je voelt dat ik je meer mag brengen) en kost €333,- per maand.

Voel jij dat je samen met mij op zielsreis wilt? Plan dan je matchcall in en dan plannen we samen een gratis intake via Zoom (30 minuten).

De kosten van dit traject zijn € 350,- per maand