Kosmisch Verbinder

Onze huisdieren zijn ons heilig en ze worden vaak beschouwd als onze kinderen. En terecht. Maar hoe fijn is het om duidelijker te krijgen wat ze voelen, nodig hebben en misschien zelfs willen zeggen? Huisdieren zijn prachtige zielen die ons leven verrijken tijdens ons aardse bestaan. Ze brengen veel liefde, genegenheid en maken van ons huis vaak een thuis. Echter is het zo dat huisdieren vaak niet helemaal begrepen worden omdat ze onze taal niet spreken. Het is daardoor lastiger om aan te voelen wat het dier nodig heeft en hoe je als huisdieren-ouder je dier gelukkiger kunt maken. Gelukkig kan een Huisdieren Healing Consult daar duidelijkheid in brengen!

Hoe ziet een Huisdieren Healing Consult eruit?

Voordat we aan het consult beginnen, vraag ik een aantal foto’s van het dier, een stukje inside information zoals een koosnaampje, lievelingsspeeltje en/of wat achtergrondinformatie. Dit is nodig om op de juiste golflengte met het dier te komen zodat we samen in hetzelfde energieveld terecht komen en met elkaar kunnen communiceren. Als er problemen zijn met het dier of dat hij/zij onwenselijk gedrag vertoont, hoor ik dat ook graag.

Ik breng mezelf in meditatieve staat en visualiseer een energieveld waarin ik het dier uitnodig. Daarna krijgt het vorm en komt het dier uit zichzelf naar me toe. Tijdens deze sessie communiceren het dier en ik op telepatisch niveau. Er wordt dus niet echt gesproken, maar er wordt begrepen. Om het voor jou tastbaar te maken, zou je kunnen zeggen dat ik de gedachten van het dier hoor en het huisdier hoort mijn gedachten. Zo kan het dier aan mij kenbaar maken wat er speelt en wat hij/zij nodig heeft. Vervolgens gebruik ik mijn pendel om de chakra’s uit te pendelen en te ontdekken of er een disbalans is en zo ja, waar die zit. Zodra dat duidelijk is, zet ik helende energie in om deze disbalans te herstellen. Aan het einde van het consult trek ik een Tarot kaart uit het dieren deck The Ark om een onderliggende boodschap naar de oppervlakte te halen. Deze kaart bevestigt vaak het consult of haalt een nieuw inzicht naar boven dat hierop aansluit.

Het contact van dit consult gaat via whatsapp door middel van spraakberichten. Het verslag van de sessie stuur ik per tekstbericht zodat je dit rustig kunt doorlezen. Ik adviseer altijd om bij het dier aanwezig te zijn tijdens het consult, zodat je zelf ziet wat er gebeurt maar het dier heeft hierdoor ook een vertrouwd persoon naast zich staan waardoor het zich gemakkelijker kan openstellen. Een sessie duurt 30 minuten met vooraf en naderhand ruimte van 15 minuten voor de voor- en nabespreking.

Wanneer een Huisdieren Healing Consult een goede keuze is

Eigenlijk is dit consult voor iedere hondenvader, poezenmoeder en konijnenouder een goede keuze. Het is tenslotte super fijn om te horen wat je trouwe vriend(in) nodig heeft en waar de behoefte ligt. Daarnaast kan dit consult heel erg helpen om bijvoorbeeld te ontdekken waar gedragsproblemen vandaan komen, wat er speelt op gezondsheidsniveau maar ook als je aanvoelt dat er iets speelt, maar er niet de vinger op kunt leggen. Zo kunnen honden veel ruzie maken onderling maar ook bijvoorbeeld niet luisteren, trekken aan de riem, uitvallen tegen bezoek e.d. De oorzaak hiervan is niet altijd direct zichtbaar, maar tijdens dit consult komt naar boven wat hier de oorzaak van is en waarom het dier voelt dat het zich zo moet uiten. Maar er hoeft natuurlijk niet perse iets te zijn waardoor dit consult gebruikt kan worden. Als mensen plannen we wel eens een massage, gaan we naar de sauna voor ontspanning of boeken we een vakantie. Voor een huisdier is het heerlijk om in deze een-op-een heling terecht te komen en even alles los te laten, te ontspannen en begrepen te worden.

De kosten van een consult zijn € 88,-