Kosmisch Verbinder

Alles is energie. Tijd en ruimte bestaat niet, alleen in onze wereld. Denk maar eens aan een blije gebeurtenis van vroeger. Iets waar je echt heel blij van werd. Dat je een puppy kreeg, je eerste zoen, ik noem maar iets. Als je daaraan denkt, komt dat blije gevoel ook weer terug. Je trekt letterlijk de energie van het verleden naar het heden. En dit is een prettige situatie, maar bij trauma’s werkt dat precies hetzelfde. Je sleept oude pijn mee naar het heden omdat je jezelf gedrag en strategieën hebt aangeleerd als overlevingsmechanisme. Dat heeft misschien lange tijd voor je gewerkt, maar je voelt nu dat het anders moet. Dat het je groei in de weg staat en dat je het los wilt laten. Je wilt je volledige potentie naar boven halen en dit lukt nu niet. Time to heal!

In deze 2,5 tot 3 uur durende Sacred Soul Healing gaan we middels een Helende Tarot reading de pijnpunten die je (onbewust) met je meedraagt naar boven halen. Wees er klaar voor dat we echt diep gaan. Door middel van de kaarten komen bepaalde vragen boven en een “ik weet het niet” ain’t gonna cut it. We blijven net zolang door prikken totdat je het wel weet. Die kennis huist namelijk in je innerlijke wijsheid maar het ego blokkeert soms de weg er naartoe. We moeten dus de tijd nemen om het ego opzij te zetten en tot de kern te komen.

Vervolgens gaan we door middel van een coachingsessie in gesprek om te vinden waar deze pijn is ontstaan en hoe dit een trauma heeft gevormd (dit vloeit heel natuurlijk vanuit de reading). Vaak komt er dan al emotie los (in de vorm van tranen, gedachtes of angst) zodat het duidelijk wordt. Schrik niet van het woord trauma. Een trauma ontstaat wanneer er gevoelens zijn in een situatie waarin het niet veilig genoeg is om de gevoelens te (door)voelen. Dit kunnen hele heftige dingen zijn, maar ook kleine stukjes energie die door de tijd heel diep geworteld zijn doordat je ze ruimte hebt gegeven in je dagelijkse leven. Wanneer we dat naar de oppervlakte hebben gekregen, mag je bij mij op de behandeltafel komen liggen.

Tijdens de helende behandeling werk ik met Reiki, Chakrahealing, Aurahealing en edelstenen. Door fysieke handopleggingen (of een behandeling op afstand) voel ik in je (energie)lichaam waar de blokkades zitten. Deze sessie duurt 45 minuten tot een uur en hierin kun je veel ervaren (online 30 minuten). We wroeten namelijk echt in je energie om hardnekkige stukken af te voeren. Fysiek heeft dit vaak ook effect. Je kan het koud krijgen, warm, tintelingen voelen, beginnen te schudden, huilen of dat er lichaamsdelen gaan schokken. Ook kan het voorkomen dat je tijdens de sessie in slaap valt en/of niets fysiek voelt. Weet dat alle mogelijke scenario’s oké zijn. De energie doet het werk wel en je krijgt precies wat je ziel nodig heeft.

Ik zorg voor een veilige omgeving waar je mag zijn wie je bent, zonder alle laagjes die je opgeplakt hebt gekregen door je (voor)ouders, de maatschappij, je verleden of door jezelf. We gaan voorbij aan alle conditioneringen en terug naar wie je werkelijk bent; je ziel. Zodat je weer kan ervaren wie je was voordat het leven je veranderde. Zie het als een frisse start, zie het als een stap vooruit. Hoe dan ook, je gaat in een compleet andere energie de deur uit.

Deze sessies geef ik in mijn praktijk in Den Helder of online via Zoom. De kosten voor een 2,5 tot 3 uur durende Sacred Soul Healing zijn € 300,- Ben je benieuwd of dit iets voor je is of wil je meer informatie? Stuur me dan een whatsappje (zie button rechtsonder op de homepage) of neem contact op via het contactformulier. Wil je een afspraak maken? Dat kan hier “Maak een afspraak“.