Kosmisch Verbinder

VIP Reiki Healing Traject

 

In het leven komen we verschillende lagen van onszelf tegen. Zeker wanneer je het helingsproces aan gaat en je angst en niet werkende patronen de baas wilt worden. Op het moment dat je denkt dat er een hoofdstuk is afgesloten, gaat er inwendig een nieuw deurtje open omdat daar dan ruimte voor is ontstaan. Ik heb dan ook de overtuiging dat we nooit ‘klaar’ zijn, maar dat we vanuit zelfliefde iedere keer iets anders aan mogen kijken zodat we de meest gelukkige versie van onszelf kunnen worden. Alles is energie en onze energetische huishouding zegt een hoop over hoe we ons gedragen, hoe we ons voelen en welke actie we ondernemen. Wanneer je leeft op de automatische piloot, is het levensgeluk helaas ver te zoeken. Door op de automatische piloot te leven, vlakken we af en raken we steeds verder verwijderd van ons hogere zelf. We worden gevoelloos en emoties krijgen geen ruimte.

Op het moment dat emotie geen ruimte krijgt, ontstaat er een trauma dat opgeslagen wordt in ons energetische zijn. Dit kan zich uiten in verschillende klachten. Denk aan lusteloos zijn, oververmoeid, burn-out, bored-out en het kan zelfs leiden tot een heftige depressie. Het enige dat gevoelens willen is doorvoeld worden. Wanneer we dat niet doen, blijven ze in ons systeem ronddwalen totdat ze zich vast weten te zetten. Zodra het zich vastzet, zorgt het ervoor dat we ernaar gaan leven en ons anders gaan gedragen. We gaan het uit de weg en hierdoor heeft het veel macht over ons gedrag in bepaalde situaties waar dit pijnpunt door getriggerd wordt. Dit gaan we dan zo goed en zo kwaad als dat gaat, uit de weg.

Begrijp me niet verkeerd, we dragen allemaal trauma met ons mee. We zijn immers nooit ‘klaar’. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat iedere keer dat we iets aanpakken, we net iets meer ruimte voor onszelf maken en daardoor steeds een beetje gelukkiger worden. Wanneer je altijd maar door gaat en nooit echt de tijd voor jezelf weet te pakken door middel van yoga, meditatie, Reiki of een andere (self)care practice, ga je aan jezelf voorbij. Is dit herkenbaar voor je? Dan is het nu de tijd om er iets aan te doen. If not now, then when?

 

Wat je krijgt in het zes weken durende Reiki Healing Traject:
 
  • – Zes weken lang persoonlijke begeleiding
  • – Iedere week een Reiki Healing
  • – Twee keer per week een check-in / coaching moment via videobellen van 30 minuten
  • – Op overige dagen ondersteuning via whatsapp indien nodig
  • – Aan het einde van dit traject ontvang je een gesproken meditatie afgestemd op jouw proces
 
Hoe ziet het VIP Reiki Healing Traject eruit?

Dit traject is een healings traject om echt intensief met jezelf aan de slag te gaan. Hieronder een voorbeeld van een mogelijke week in het Reiki Healing Traject:

  • Maandag: Energetische behandeling (op afstand of in de praktijk)
  • Dinsdag: Ruimte voor ondersteuning via Whatsapp
  • Woensdag: Check in moment via videobellen
  • Donderdag: Ruimte voor ondersteuning via whatsapp
  • Vrijdag: Check in moment via videobellen

Aan het einde van deze zes weken krijg je van mij een gesproken meditatie via e-mail toegestuurd die aansluit op jouw persoonlijke energie zodat je deze na het traject altijd opnieuw kan inzetten op het moment dat je er de behoefte voor voelt of wanneer je opmerkt dat je iets te weinig ruimte voor jezelf maakt.

Ben jij er klaar voor om 6 weken intensief samen aan de slag te gaan? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier om een intakegesprek in te plannen.

De kosten voor het VIP Reiki Healing Traject zijn € 999,-