Kosmisch Verbinder

Mijn weg naar spirituele groei deel 3 (laatste deel)

In het tweede deel van deze reeks, zijn we gebleven bij mijn bezoekje aan een Quantum Astroloog. Ik voelde in mijn hele zijn dat wat hij zei, echt klopt. Dat hij zag wie ik was onder al deze aardse lagen. Maar wat zei hij dan? En wat is er in de afgelopen jaren dan precies gebeurd? Lees het in het derde en laatste deel van Mijn weg naar spirituele groei.

Ik word altijd emotioneel als iets me raakt

Frank (Quantum Astroloog) vertelde me meerdere dingen. Ik heb niet alles kunnen onthouden, wel heb ik na onze sessie zo snel mogelijk steekwoorden opgeschreven zodat ik dat altijd terug kon vinden. Een van deze steekwoorden was ‘Pionier’. Hier zag ik niet zoveel in, tot eind 2019. Bij het bedrijf waar ik destijds werkte, brachten ze een nieuwe structuur aan. Ze gingen werken met fases en dat ging van Freshman tot Expert. Ergens niet zo ver onder de Expert fase, was de fase waar ik in terecht kwam. Deze fase noemden ze.. The Pioneers. Krijg je al kippenvel? Bijzonder dat iets waar ik geen aandacht aan besteedde, zo duidelijk naar voren kwam. Ik had meer steekwoorden opgeschreven: Eigen plan, boven het maaiveld, eigen identiteit, coaching gaat natuurlijk omdat ik dat heb geleerd in een vorig leven, risico’s durven nemen, mijn eigen beroep creëeren en laatbloeier. Nu ik dit schrijf, voel ik mijn tranen alweer komen. Niet van blijdschap of verdriet, maar van energie. Wanneer het zo intens stroomt of wanneer iets mij tot in mijn kern raakt, word ik emotioneel. Het hoort schijnbaar bij mijn proces.

Worden wie ik hoor te zijn

Zoals je aan de steekwoorden kunt zien, is er veel op z’n plaats gevallen. Ik heb mijn eigen beroep gecreëerd. Naast Tarotist, Reiki Master (to be) en Energetisch Healer, ben ik ook blogger, productfotograaf en micro influencer. Alles bij elkaar opgeteld is dat een beroep dat niet bestaat. En toch passen al deze rollen mij perfect. Het is een beroep dat ik zelf heb gecreëerd. Hij zei ook dat ik een laatbloeier zou zijn. Je hebt kinderen die vanaf hun derde levensjaar weten dat ze brandweerman willen worden. En dat worden ze dan ook. Ik wist nooit wat ik wilde worden. Iets met dieren, iets met de natuur, maar een eigen zaak of winkel leek mij ook fantastisch. Ik houd van dieren en een eigen dierenwinkel leek mij vroeger fantastisch. Totdat ik er stage liep. Ik had er nooit over nagedacht dat al die dieren zoveel poepen! Daar was de lol dus gauw vanaf. Maar nu ik in de dertig ben, weet ik precies wat ik wil. Het is misschien nog een beetje ongeleid, maar Frank had ook gezegd dat het een beetje chaotisch zou zijn tot mijn 40e. Dus ik heb nog zes jaar de tijd om in al mijn rollen structuur aan te brengen.

Naast dit alles ben ik ook nog spiritueel coach

In het bedrijf waar ik werkte, heb ik een tijdje nieuwe groepen begeleid en collega’s gecoacht. Dat ging heel natuurlijk. Ik wist niet zo goed hoe dat kwam, totdat ik de steekwoorden van de sessie weer bekeek. Dit kan ik vanuit een vorig leven! En wat bijzonder is, nog niet zo lang terug vroeg iemand of ik ook coachingsessies deed. In 2016 heb ik een cursus tot lifecoach gedaan, dus ik wilde dat wel doen. Met alle groei die ik tot nu toe heb meegemaakt, zie ik mezelf meer als spiritueel coach. Dus op die manier hebben we de sessie ook ingezet. Achteraf stuurde de persoon in kwestie me dat ze super tevreden was, inzichten had gekregen en weer een bepaalde rust voelde. Voor mij was het heel fijn om deze bevestiging weer te krijgen. In alles wat ik doe steek ik mijn hoofd boven het maaiveld uit en durf ik risico’s te nemen (ik zegde na 12 jaar middenin de corona pandemie mijn baan op). Ook iets wat Frank al in de blauwdruk van mijn leven had gezien.

Sytse, jij gaat mensen verlicht maken

Wat ook in de blauwdruk naar voren kwam is dat ik mensen verlicht zou kunnen maken. Hij zag mij echt mensen een tikje op hun voorhoofd geven waardoor ze verlicht waren. Hij noemde het letterlijk een goeroe zijn. Mijn ego wil daar nog niet helemaal aan en ik denk ook niet dat ik dat nu kan of er nu klaar voor ben, maar wie weet zou dat ooit in de toekomst iets zijn wat ik kan. Wel weet ik dat ik mensen verlichting kan brengen door middel van mijn Energetisch- en Chakra healings, Reiki behandelingen, Coaching- en Tarotsessies. Dat is waar ik me nu ook het meeste op richt. I’m here to serve, dat is iets dat duidelijk is. Ik ben goed gegidst en het Universum geeft mij iedere dag subtiele tekens waardoor ik weet dat ik het goede pad bewandel. Een van deze tekens hebben gezorgd dat ik ben begonnen. Als het Universum niet zo met mij aan de slag was gegaan, had ik nooit gestaan waar ik nu sta.

2020 maakte het verschil en zorgde voor een nieuw begin

Ergens in 2020, ik heb geen idee meer wanneer precies, werd ik wakker met een inzicht. Ik moest readings gaan geven door middel van Orakel Kaarten. Nog voordat ik naar het toilet was geweest, iets had gedronken of gegeten, kroop ik achter de computer. Ik maakte een leuke afbeelding, schreef een passende tekst en bedacht een prijs. Vanaf dat moment kon je voor € 20,- via mij een vraag stellen aan het Universum. Het aantal aanvragen was bizar. In de eerste twee dagen kreeg ik 41 aanmeldingen voor een dergelijke reading. Het bijzondere is, inmiddels heb ik er zo’n 200 gedaan, dat er maar één was die volgens de ontvanger niet klopte (al voelde ik van wel al kon die persoon het nog niet ontvangen). Voor mij wederom een teken om verder te gaan. Alles wat ik nu doe, voelt zo natuurlijk en dit is echt wie ik (nu) hoor te zijn. Het Universum werkt door mij heen en dankzij die kosmische verbinding kan ik doen wat ik doe. Ik ben niet de hand die schrijft, maar slechts de pen waarmee geschreven wordt.

Delen:

meer zoals dit:

Download nu mijn geniale e-book

En leer al mijn geheimen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum efficitur quam vel scelerisque consectetur.