Kosmisch Verbinder

Mijn verbinding met het Universum

Mijn verbinding met het Universum
Ik geloof dat we allemaal in nauwe verbinding staan met het Universum. We zijn alleen verleerd om de connectie te maken met de bronenergie. Paranormaliteit is voor iedereen en van niemand. Omdat we samen één zijn. Ik vertel je graag meer over mijn weg naar een betere verbinding met het Universum.

De duistere kant van het paranormale

Zonder duisternis, kan licht niet bestaan. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er ook een duistere kracht is om aan te boren. Dat heb ik vroeger als tiener gedaan. Ik riep geesten op, liet me verleiden door het verkrijgen van gaves en bevond me op de verkeerde weg. De angst werd zo heftig dat ik huilend in bed lag en ‘s nachts niet meer sliep. Toen heb ik het Universum (God, de Bron, The Devine, hoe je het ook wilt noemen) om hulp gevraagd. De angst werd weggehaald, maar zo ook mijn gave om met energie te werken, kaartleggingen te doen of, zoals waar ik het in dit artikel over wil hebben, het verbinden met de energie van het Universum. Ik richte mezelf weer op het aardse leven en stond weer met beide benen op de grond.

Opnieuw verbinding maken met het Universum

Ondanks dat ik heel nuchter ben, kriebelde de magische, lichte kant van het Universum altijd. Ik ging me een beetje verdiepen in edelstenen, las boeken, kocht Orakel Kaarten en ging regelmatig naar een paranormale beurs als Paraview en Paravisie. Daar liet ik meerdere readings doen, hielpen ze mij weer helen en kreeg ik van een kwantum astroloog de blauwdruk van mijn leven. Hierin stonden ook een aantal spirituele opdrachten. Het werd dus tijd om weer verbinding te maken met die kant van mezelf. Ik ging verder op deze weg en ging (on)regelmatig mediteren, yoga oefeningen doen en kaartleggingen voor mezelf uitwerken. Totdat ik met Marielle (@Sterrenvrouw) in contact kwam. Onze energie verbond in rap tempo met elkaar en ze vertelde me heel veel over wat ik diep van binnen eigenlijk al wist. Dit was voor mij het laatste zetje om weer aan de slag te gaan.

Het staat in de sterren geschreven

Alle informatie, alle energie en dus alle antwoorden zijn bereikbaar via het Universum. Heb jij wel eens het gevoel dat je iets weet zonder dat je het kan weten? Als mens zijn we opgegroeid met het idee dat het aardse leven ons leven is. Soms wordt er een religie toegevoegd aan die opvoeding and that’s about it. Niet zo gek ook dat de mensen die wel teruggaan naar de basiskennis die in ons schuilt, een beetje gek worden aangekeken. Maar als ik logisch nadenk, dan is er één bron waar alles vanuit is ontstaan. En die bron bestaat nog steeds. Wij mensen zijn via onze Sahasrara Chakra (kruin chakra) verbonden met deze bron die ik het Universum noem. Door hoe we als mensen in de wereld staan en opgroeien, zit deze chakra vaak dicht of op slot. Hierdoor is het onmogelijk om die verbinding met het Universum weer tot stand te brengen. Maar als iedereen leert om weer (met onder andere onze chakra’s) te voelen, kunnen we allemaal verbinding maken met deze bron.

Hoe mijn readings werken

Laat me voorop stellen dat ik niet degene ben die het werk doet. Het Universum werkt door mij heen op de momenten dat ik mezelf open stel en verbinding zoek met deze energie. “Ik ben niet de hand die schrijft, ik ben de pen waarmee geschreven wordt.” Door jouw energie via mij te laten verbinden met het Universum, mag ik een antwoord ontvangen op de vraag die je via mij stelt. Of een boodschap doorgeven die het Universum voor jou in petto heeft. Allereerst voel ik welke van mijn kaarten decks ik mag aanspreken om de basis voor die verbinding te mogen leggen. Vervolgens trek ik een kaart en tijdens de uitwerking daarvan, ontstaat er een snelweg aan informatie die zijn weg tot mij vindt. Dit vertaal ik naar het aardse zodat de informatie voor degene die de reading krijgt, ook te begrijpen is. Ik hoop dat ik je zo wat meer informatie heb mogen geven. In een volgend artikel zal ik een meer informatie geven over wat je van een reading van mij mag verwachten. Kijk in de tussentijd vooral eens bij wat andere mensen van mijn readings vinden.

Delen:

meer zoals dit:

Download nu mijn geniale e-book

En leer al mijn geheimen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum efficitur quam vel scelerisque consectetur.