Kosmisch Verbinder

Orakel Kaarten | Jij bent het Orakel

Orakel kaarten

Orakel kaarten zijn een hele mooie tool om tot inzichten te komen. Zelf gebruik ik ze altijd bij een reading of bij een vraag aan het Universum. Maar hoe kies je welke set bij je past? En als je de set dan eenmaal hebt gekozen, wat moet je er dan mee doen? Ik help je graag op weg om het juiste deck te kiezen en om je eerste legging te doen.

Wat is een Orakel kaarten deck?

Orakel kaarten zijn niets meer en niets minder dan een set met prachtig geïllustreerde kaarten. Meestal zijn dit tussen de 40 en 56 kaarten. Elke kaart heeft een andere tekening en elke kaart betekent dus iets anders. De meeste Orakel kaarten hebben een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan het Gaia Orakel. Deze is heel erg gericht op moeder aarde. Het deck De geheime boodschappen van Dieren focust zich op karaktereigenschappen van dieren and so on. Er is dus altijd een Orakel kaarten deck dat aansluit bij wat jij mooi, bijzonder of interessant vindt.

Kies het juiste Orakel Kaarten deck

Ik geloof er heel erg in dat het eerste inzicht het juiste inzicht is. Dus stel je voor je winkelt online en zoekt bij bijvoorbeeld Bol.com op Orakel Kaarten. Je komt dan een hele rij met verschillende decks tegen. Welke moet je in vredesnaam kiezen? Dat weet jij alleen. Zodra je bij een deck het gevoel hebt dat dat hem wel eens kan zijn, dan is dat ‘m. Zelf zoek ik vaak op thema en kies daar dan het deck uit dat het mij het meeste aanspreekt. Zo wilde ik een deck over het Universum en de Bron. Reinier z’n tante heeft het deck Begeleiding vanuit de Bron. Ik werd er direct verliefd op, bestelde ‘m ook en gebruik deze heel vaak bij readings. Kijk en voel dus wat je aanspreekt, je eerste gevoel of inzicht is altijd de juiste. Volg die.

Orakel kaarten foto

Het energetisch reinigen van je deck

Je hebt je eerste deck in huis en wil graag dat jouw energie in het deck komt. Je deck is ontworpen, gedrukt, ingepakt, verzonden, in de winkel geweest, toen door mensen bekeken en aangeraakt, vervolgens door jou. En als hij via de post komt, komt er nog een postbode tussen. Het kan dus zijn dat er veel vreemde energieën in jouw nieuwe deck zit. Er zijn verschillende manieren om je orakel kaarten te reinigen. Ik doe het op mijn manier: bekijk alle kaarten één voor een en laat het een beetje op je inwerken. Ik brand een salie smudge en daar haal ik de kaarten een voor een doorheen. Vervolgens pak ik alle kaarten samen en wrijf ik op de zijkanten van de stapel. Daarna schud ik de kaarten en houd ik ze wat langer vast zodat mijn gevoel, mijn energie in de kaarten komt. Daarna doe ik ze terug in hun doosje en laat ik ze even met rust. Een dag later doe ik mijn eerste reading.

De eerste reading met nieuwe orakel kaarten

Het gemakkelijkst om je orakel kaarten te leren kennen is om één vraag te stellen en daar één kaart voor te trekken. Hoe je zo’n kaart trekt kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de kaarten te schudden terwijl je je vraag stelt. Wanneer er een kaart tussenuit valt, dan is dat de kaart die je krijgt. Je kan ook je kaarten (gesloten, met de voorkant van de kaart naar beneden)in de vorm van een waaier neerleggen en dan met je hand eroverheen gaan. Dan voel je welke kaart je mag omdraaien om je boodschap of antwoord te ontvangen. Afhankelijk van het deck en afhankelijk van de kaart die je trekt, krijg je dan een open of gesloten antwoord. Vergeet niet, Orakel Kaarten zijn alleen een tool om je te helpen. Jij bent het Orakel. De kracht zit in al in jou. Mocht je even de weg kwijt zijn? Bij elk deck zit een boekje met uitleg van de kaarten en een aantal voorbeeld leggingen.

Ik hoop dat ik je zo wat meer informatie heb kunnen geven over (het gebruik van) Orakel Kaarten. Als je vragen hebt, stel ze gerust in een reactie onder dit bericht of stuur me een berichtje via Instagram.

Delen:

meer zoals dit:

Download nu mijn geniale e-book

En leer al mijn geheimen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum efficitur quam vel scelerisque consectetur.